A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Городоцька міська багатопрофільна лікарня" Городоцької міської ради Хмельницької області

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ХРАНИТЕЛІ ЖИТТЯ!

Дата: 17.04.2018 16:41
Кількість переглядів: 193

І знову, як завше, у третю неділю червня працівники медичної сфери України, зокрема й Городоччини, відзначатимуть своє професійне свято – День медика. Багато чого зроблено у медичній галузі району за рік, що минув. Найвагоміший наш результат – Городоцька ЦРЛ пройшла акредитацію та підтвердила свою вищу категорію.

Крім того, як ми планували і, водночас, посилено працювали в цьому напрямку - завершено будівництво котельні ЦРЛ на твердому паливі. Від її роботи уже цьогоріч ми очікуємо економії коштів від 30 до 40 відсотків, а це близько півмільйона гривень, котрі будуть спрямовані на потреби медичної галузі району.

За рахунок скорочення використання газу з початку року вдалося зекономити чималі кошти, за які ми придбали меблі, потужну пральну машину та центрифугу.

Також, завдяки розумінню потреб галузі голови Городоцької райдержадміністрації Віталія Кропивницького та депутатів Городоцької районної ради і їх підтримці, було закладено необхідні кошти до районного бюджету, за що й закуплено нову медичну апаратуру для потреб медицини району.

Мені, як депутату Хмельницької обласної ради, вдалося також залучити кошти з обласного бюджету в сумі 1,5 млн. грн. на закупівлю лапароскопічної стійки, яка вкрай потрібна, оскільки є одним із найсучасніших методів лікування хворих.

Завдяки зусиллям нашого земляка, народного депутата Олександра Гереги, колишнього голови Хмельницької обласної адміністрації - зараз голови Хмельницької обласної ради Михайла Загородного та його заступника Василя Процюка і, звичайно ж, голови Городоцької райдержадміністрації Віталія Кропивницького нам спільно вдалося розконсервувати довгобуд на території райлікарні та вийти на фінішний етап будівництва нового терапевтичного корпусу з водолікарнею. Минулого року на будівництво було освоєно 8 млн. грн. з державного бюджету. Цього року, до його закінчення, плануємо завершити усі будівельні роботи, і на це знову виділено з державного бюджету 8 млн. грн.

Й справді, зроблено багато, а ще більше плануємо зробити, щоб підтвердити високий статус Городоцької ЦРЛ - щоб при продовженні адміністративно-територіальної реформи саме на основі Городоцької ЦРЛ було сформовано госпітальний округ.

Керівництво ЦРЛ та медики району сьогодні вдячні народному депутату Олександру Герезі - за забезпечення стерилізаційного відділення необхідними меблями та апаратурою; ТОВ «Мрія» - за підтримку ЦРЛ продуктами харчування для хворих та придбання для ЦРЛ дороговартісного і надзвичайно необхідного медичного обладнання - 30 функціональних ліжок; ТОВ «Медичний центр МТК» та Галині Карнасевич - за щорічне сприяння у забезпеченні ЦРЛ ліками.

Зі словами щирої вдячності та вітань зі святом звертаюся сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту власного серця віддали на зцілення людей. Від усього серця бажаю вам, шановні, міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

І, звісно ж, як би там не було, за усіма нашими турботами, клопотами та досягненнями – завжди важливою є повсякденна і наполеглива праця кожного працівника медичної галузі Гордоччини, які вдень і вночі надають кваліфіковану медичну допомогу мешканцям району – пацієнтам Городоцької ЦРЛ. Від імені адміністрації та від себе особисто дякую медичним працівникам району за професіоналізм, відповідальність та добросовісне ставлення до роботи, людяність і чуйність – до пацієнтів ЦРЛ.

У переддень професійного свята щиро і сердечно вітаю усіх працівників сфери медицини Городоччини з професійним святом. Шановні колеги! Те, що ми з вами є хранителями людського життя – не гучні слова. Адже люди щасливі тільки тоді, коли їхні рідні і близькі – здорові та сповнені сил і радості життя. Глибоко переконаний, що ваша відданість справі, яку робите, глибокі знання, які постійно черпаєте та поновлюєте, вміння та досвід, які збагачуєте у трудових буднях, завжди поєднуватимуться із вашою душевністю, щирим співчуттям до людей, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я городоччан.

Бажаю вам довгих років життя, здоров’я, миру та достатку, радості в кожній миті буття, гарної долі, здійснення усіх заповітних мрій та бажань, оптимізму, нових досягнень та професійних здобутків. Нехай Бог дарує вам спокій та добро, а ще - тепло, любов, взаєморозуміння і щастя у ваших родинах.

Микола ДРАЛЮК, головний лікар Городоцької ЦРЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування