A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Городоцька міська багатопрофільна лікарня" Городоцької міської ради Хмельницької області

Новини

Міокардит

Міокардит - це серйозне ураження серцевого м’яза, яке з’являється внаслідок запалення. Але саме по собі і на рівному місці запалення серцевого м’яза не виникає. До нього, як правило, призводять деякі негативні події, що сталися з вашим організмом за останній час і те, що його серцевий м’яз збуджений, людина дізнається тільки коли симптоми міокардиту починають проявлятися щосили.

16:24 08.04.2018

Астигматизм

Астигматизм - це дефект зору, що призводить до втрати можливості чітко бачити предмети. Більшість людей страждають цією хворобою, але у більшості вона настільки слабо розвинута, що впливає на візуальне сприйняття людина не відчуває. Серйозні проблеми із зором через астигматизму відчуває 15% населення Землі.

16:20 07.04.2018

Стадії раку молочної залози

Найпоширеніше онкологічне захворювання жінок в Росії – рак молочної залози. Вже багато років ведуться активні дослідження в області лікування цієї онкологічної патології, досягнуті певні успіхи, проводиться лікування. Воно призначається виходячи з багатьох факторів, в тому числі з того, в якій стадії знаходиться захворювання. Знання стадії раку молочної залози допоможе підібрати правильне лікування. Стадія раку описує розмір і поширення пухлини. Крім того, в стадіях виділяють ступеня, що показують можливу швидкість поширення пухлини.

15:42 06.04.2018

Обережно! Слизько!

З настанням зими «вуличний» травматизм зростає вдвічі. У цей час переважають забиття і переломи кісток.  Головною причиною травматизму взимку є банальний поспіх. Багато хто просто не помічає льоду, припорошеного снігом. Значна частина травм пов'язана з громадським транспортом: падають як при вході в автобус або тролейбус, так і при виході з нього.

15:39 05.04.2018

Гострий бронхіт

Гострий бронхіт - одна з найпоширеніших хвороб дихальних шляхів. Це запальне захворювання стінки бронхів з переважним ураженням їх внутрішнього шару слизової оболонки.

15:35 04.04.2018

Простатит - запалення передміхурової залози.

Простатит - запалення передміхурової залози, захворювання, що найбільш часто зустрічається  у чоловіків. Від 30 до 85% чоловіків старше 25 років страждають на цю хворобу. На щастя, сучасні методи дозволяють ефективно лікувати простатит.Простата або передміхурова залоза, образно звана «другим серцем чоловіка» зовні нагадує приплюснутий мандарин діаметром близько 3-4 см. З одного боку вона виробляє речовини, які сприяють нормальному дозріванню сперми і підтриманню активності сперматозоїдів, з іншого бере участь в обміні тестостерону, забезпечуючи нормальне функціонування механізму ерекції. Гладком'язові волокна капсули простати і сім'яних пухирців, скорочуючись, сприяють викиду насінної рідини в сечовипускальний канал - власне процесу еякуляції (сім'явиверження).  В даний час по термінах протікання виділяють гострий і хронічний простатит. За етіологічним (причинним) фактором найбільш простою класифікацією є виділення абактеріального (безбактеріального), специфічного та неспецифічного бактеріального простатитів, а також простатитів вірусної етіології.

15:30 02.04.2018

Кишкова інфекція: симптоми і лікування у дорослих

Кишкова інфекція – це загальна назва великої списку захворювань, пов’язаних з попаданням в травний тракт патогенних мікроорганізмів. Основне джерело небезпечних бактерій і паразитів – це заражена їжа і вода. У деяких випадках бактерії, що виробляють токсини і отруюють організм, досить швидко гинуть в кишечнику та виводяться з нього природним шляхом. Тоді харчове отруєння хоч і настає, але проходить досить швидко. Якщо бактерії продовжують активно розмножуватися, виділяючи отруту у великих кількостях і пошкоджуючи стінки кишечника, то настає кишкова інфекція.

15:18 31.03.2018

Наркотики та наркоманія

Кількість наркоманів зростає в усьому світі, в тому числі і в Україні. Наркоманія в Україні, на думку спеціалістів, давно набула ознак епідемії.

15:15 30.03.2018

Серцева недостатність

У сучасному світі важко залишатись стресостійким. Буденним клопотам та негараздам ми інколи надаємо занадто великого значення та не думаємо про те, що згодом це позначиться на нашому здоров’ї.

15:12 29.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування