A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Городоцька міська багатопрофільна лікарня" Городоцької міської ради Хмельницької області

Новини

Придбання нового обладнання

В переддень нового 2018 року в район надійшла субвенція з державного бюджету. Близько 5 мільйонів гривень направлено на придбання дороговартісного обладнання для лікувального корпусу на 120 ліжко-місць. Кошти були освоєні оперативно. І обладнання вже доставлено в лікарню.

16:42 18.04.2018

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ХРАНИТЕЛІ ЖИТТЯ!

І знову, як завше, у третю неділю червня працівники медичної сфери України, зокрема й Городоччини, відзначатимуть своє професійне свято – День медика. Багато чого зроблено у медичній галузі району за рік, що минув. Найвагоміший наш результат – Городоцька ЦРЛ пройшла акредитацію та підтвердила свою вищу категорію.

16:41 17.04.2018

Стенокардія та її види

Стенокардія - це, мабуть, одне з найбільш поширених проявів ішемії міокарда. Виникає, як правило, на тлі атеросклеротичного ураження серцевих судин, однак у генезі її важливу роль відіграє схильність судин до спазму і підвищення агрегаційних властивостей тромбоцитів, що тягне за собою утворення тромбів і закупорку ними просвіту артерії. Навіть при незначних фізичних навантаженнях уражені судини не в змозі забезпечити нормальний приплив крові до міокарда, в результаті порушується його метаболізм, а це і проявляється характерними больовими відчуттями. Симптоми ішемічної хвороби серця при цьому будуть такими:

16:40 16.04.2018

Меланома

Ризик розвитку меланоми істотно підвищується після сонячних опіків. Тим не менш, щоденне довготривале перебування на сонці, навіть без подальших опіків, також істотно підвищить ризик розвитку раку шкіри.

16:38 15.04.2018

Хай обминуть вас сухоти

Світова медична наука встановила 4 групи факторів, які формують здоров'я населення:

16:36 14.04.2018

ПРО ШКІДЛИВІСТЬ ТЮТЮНОПАЛІННЯ

Тютюн – це однорічна рослина з родини пасльонових, висушені листки якої після спеціальної обробки подрібнюють і використовують для куріння. До складу листків тютюну входять такі речовини, як нікотин, білки, вуглеводи, органічні кислоти, смоли та ефірні олії.            Основна особливість тютюну, завдяки якій він відрізняється від інших рослин родини пасльонових, – вміст нікотину, що стає основною складовою тютюнового диму.

16:31 12.04.2018

Харчове отруєння

Харчове отруєння — це розлад травлення,яке викликане споживанням недоброякісних продуктів. Сюди входить велика група хвороб (дизентерія, ешеріхіоз, сальмонельоз, ієрсиніоз), причиною яких є бактерії і віруси. Захворіти при цьому може будь-яка людина, незалежно від віку (нерідко трапляється харчове отруєння у дітей).

16:29 11.04.2018

Псоріаз

Псоріаз – хвороба, яку можна контролювати.

16:22 09.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування